7 maj 2012

Till Salu 16 Självgående CASE lokomobil

Till Salu - Case 40

Som vi tidigare annonserat så har vi tänkt oss att avyttra denna Case 40 hp som kom i Fredags. Den är i storlek med vår Munktellare och det var aldrig  vår tanke att köpa den för samlingarna utan köptes för att fylla ut containern inför importen av en annan lokomobil vi ville ha.  Det har dock tagit ett tag innan denna "Eaglen" landade, men nu har vi den här för påseende.  Ni som eventuellt kan tänkas vara intresserade är hjärtligt välkomna att höra av er för vidare diskussion.




Snälla ni ring inte för att bara fråga efter priset. Det är ju ändå en fråga relation till skicket osv. Priset kommer att bli en fråga för de som ev är intresserade av att köpa. Lokomobilen bjuds ut som den står och ser ut som på bilderna här. 
Den är inte i körbart skick. Behöver säkert en genomgång av pannan som de flesta andra ångmaskiner. Att säga någonting annat vore dumt: Den är fullt tillgänglig och kan inspekteras  av vare spekulant. Den är i det närmaste komplett skick så det är ett underbart projekt och en verklig möjlighet att komma åt en av mest uppskattade Amerikanska lokomobilerna genom tiderna. 

Den är styvt 5 meter lång  2,40 bred och väger enligt katalogen ca 8300 kg som arbetsvikt.

Ser fram emot att höra från er.

Tore efterfrågas.

Info@rubens.se

0511 50535




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar