26 maj 2012

Geasted 1912, - Vi har egen fest när treffen är som bäst

Tager du denna ,...?.  Ja!
I år hade vi från Rubens inte möjlighet att medverka vid Greasted utan har att på håll slänga långa blickar söder över. På hemmaplan håller vi en egen fest i form av Bröllop för Tobias Gren som i helgen gifter sig med Stina Jonåker.  GRATTISTobias har varit min karusellpôjk sedan 12 år tillbaka och det är väl bara att konstatera att nu är den tiden förbi, och andra tider infinner sig. Egna barnbarn som är stora nog att  medverka har jag inte än så kanske att karusellen hamnar i dvala några år. Det vore ju nog synd då det är en väldigt trevlig aktivitet.

Här en trevlig bild från Kulturen i Lund förra året i mitten på Maj. I strålande väder och bästa humör mötte Skåningarna upp tog för sig med all sin rätt. Härligt var det att starta upp en häktisk säsong på det fina viset. I år har jag tackat nej till alla engagemangmed karusellen, men lite dragningar i vevar armen känner jag allt. Undrar hur länge man kan hålla emot, eller om det är övergående. 
.....................................................................................................................................................


Zachows gör entré - Nu med alla tre.
Har fått en hälsning från Zachows team innan de for iväg med sitt underbara lass och bilden kan ni se nedan.
På bilden Marshall, Nicholls & Sheppard och Munktells. Pågarna tar sig plats och gör det med bravur.
Ni som inte är upptagna, med bröllop, Frugans födelsedag eller barnafödsel har små chanser att få sin ursäkt beviljad för att inte vara där. TA ER DIT, ni kan inte ångra er.  Att man känner att man missar något.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar