6 aug. 2012

Där Lokomobilerna var - är endast spåren kvarVi har lämnat Målilla för i ÅR. Vi har nått hem men minnet och spåren av de bästa Målilla Motordagarna någonsin finns ännu en tid. Engagemanget och resor mm tar ut sin rätt och man är rätt trött.

4 kommentarer:

 1. holler med om att det var det bästa mållila!! grattis till heders medlämskapet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din kommentar ger mig tillfälle att säga att vi är naturligtvis oerhört glada för den uppskattningen. Samtidigt är vi medvetna om att det finns andra i vår närhet vars engagemang verkligen har ett basalt värde för Målilla. Jag tänker på Pihla pojkarnas engagemang under åren. Deras medverkan har ju varit och är ju i mycket en grundbult.
   Värt att påtalas och i all vår ödmjukhet.

   Radera
 2. jag tycker att det varit finare med tre Munktells lokomobiler som var restaurerade. Den rostige var ändå finare än den i mitten som bara målats. Såg inte först men det var ju bara fusk, får en göra så?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vännen, Det hade det nog kanske? Men var att finna detta, är ju det enkla svaret. Den rostiga lill 2 an som vi nödgades bibringa utifrån plan B, när Vissefjärda Hembygdsf inte ville medverka är dock intressant enär den är helt orörd och jag är glad att du trots allt uppskattade den.
   SK4 an som du kallar något, är ju inte vår utan är renoverad av Veteranteknikerna på Munktellsmuseet, så tala gärna med dem om det. Där har vi ingen hand med i laget.

   Radera