22 aug. 2011

The Singing Eagle

The singing Eagle 
Ja det trodde jag att jag skulle få skriva efter dagens test av the Mocking Bird whistle men den sjöng föga utan det blev mest ett outhärdligt skrik i alla öron km vis härifrån. Till och med ett "dövöra" som undertecknad mådde dåligt av dett. Grannarna kom till för att se och det var i alla fall en av de possitiva effekterna. Ljudet var så skarpt och högt att det ljöd genom märg och ben varför det kanske skulle gå att "skära korv" med den uslingen som den nu är ställd.

Visst blev det en goding att se på när vi putsat upp den lite. Så även om vi inte
 fick bukt med ljudet  och fick Casen att sjunga så ger vi inte upp för det.

  

Nåväl det innerliga tjutandet som visslan gav upphov till vid 5 kgs arbettryck osv kunde nog ha justerats om inte Fredrik Zachow och hela hans gäng hade kommit. Nu var det ju emellertid meningen att de skulle komma så visst var de välkomna. Skruva upp klockan på visslan kan vi göra en anna dag ju.
Gänget från Höganäs hade annat i blicken och med focus på det så hanns inte pillandet med riktigt. Ja, Dan och sin "Donna" de snodde Casen en stund och for iväg över den Väsgötska landsbygden. Sådant får lätt konsekvenser och jag undrar om det inte är Dan som är den som "väntar" i det förhållandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar