20 juli 2012

I morgon ska vi börja - brorsta och smörja


Liten och söt
Ja många bilder på denna lokomobil lär det bli inför och under Målilla motordagar och ytterligare en  bilägges här. Det är som om det inte går att sluta fota på fyndet. Denna bild som togs innan vi lade ner arbetet för idag är en hälsning till brorsan som är på resande fot. Vi här hemma på basen hälsar att nu är den ute och imorgon Lördag gör vi första städningen. Det blir väl typ, borstas och oljas? Och en rejäl blåsning är vad som erfodras innan den kan anses rumsren och får komma in i verkstaden.
Det betyder att i morgon skall vi verkligen ha Lördag och semester på en gång.


Endel förändring  iform av ommöblering blev följden av tilltaget med att ta fram SK2 an men det ser väl bara vi som är hemmastadda på kordinaten.  WGS84: N 58º 30.064' / E 013º 29.074'
RT90: 6488800 / 1364714
Endel omprioriteringar har det föranlett ifråga om vad som skall stå inne/framme eller föras över till externa  lager. Allt detta ger oss vånda i hur att få plats med allt och så påminns vi obarmhärtigt om att vi ju faktiskt  fortfarande väntar på donationen till en ny större lokal. Förstår bara inte varför välgöraren inte infinner sig? Du är ju så väntad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar