22 feb. 2011

Sommaren verkar bli enorm - när engagemangskalendern tar form


RUBENS veterankarusell på kajen i Västervik under Skärgårdsfestivalen 2010
I år planerar vi att komma igen och ta revansch på förra årets regnväder.


Idag har vi fått klart följande engagemang inför sommaren. Med ytterligare några tillställningar så är det fullt och vi hoppas att ytterligare två intressanta events blir klara inom kort. Inte blir det någe mycke på hemma plan men så är det väl alltid. Ingen är profet i sin egen stad. I Lidköping /Götene arrangemangen finns ingen plats så vi kör vidare till,

KULTUREN i Lund, den 14 Maj, Barnens dag med karusellen.
Vi har tidigare gästat Kulturen vid något tillfälle och den är synnerligen väl matchad till den omgivningen 


Veteran karusellen är alltid ett högt uppskattat inslag där den medverkar
Pingst 11-13 Juni,  är det Greasted i Danmark. Vi har nu klart att vi kommer att medverka med Munktells och Case självgående lokomobiler.


RUBENS  Case väntas göra sin debut  under vår flagg i Danmark
under pingst.


 Därtill kommer vi att ta med Träullshyveln och lite annat som kan får plats på transporten ner. Vi hoppas att Träullshyveln blir driven av Zachows lilla Marshall men det är ännu bara planering. Zachows är då Kullabygdens Lanbruksmuseum. Vi har lite problem med höjden på det lasset men det undersöks nu av arrangören och vi hoppas att det kan lösas. 

Munktells Lokomobil är bokad till Greastead för första gången.

    
Den 11 September är det Allmoge marknad i Jönköping. Detta årliga evenemang med mycket spektakulära inslag. Som vanligt planerar vi Karusellen, och bokat är nu även Lokomobil och träullshyveln.Varmluftmaskin brukar vara ett välkommet inslag där nere och den kommer med igen. Kanske att det kommer att bli ett snäpp högre ambitionsnivå med ytterligare ett fordonslass men det är ännu ngt osäkert.

Tidigare har vi karusellen bokad för, Skärgårdsfestivalen i Västervik 18-20 Juli och en inbjudan till Grönköping (Örebro) i höst på skördemarknad. Nu ser vi fram emot en vårsesong som ger oss arbetsro för förberedelserna.

Komplett lista på engagemang kommer att finnas på vår  engagemangsförteckning http://rubens.se/index_se.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar