1 sep. 2013

Karusellen den gick runt - trots att det var tunt


Karusellen vid Secondhands 20 årsfirande i Götene 2013



Karusellen på Falkängen.


Nationalsdagsfirande är kul. I mycket fint sommarväder var vi engagerade vid Falkängens Hantverksby i Hällekis med Karusellen. Vet inte om det var det fina vädret eller något annat som fick besöksantalet att begränsas denna dag. Barn var det ont om men beundrande vuxna och gamla om man får säga så, det fanns det många. 



Karusellen  i Götene second hand
Många av barnen gläds väldeliga, skiker sig blå när de
 ska gå å. Andra står på tå och inte vågar på.



Betydligt bättre blev det  när Kyrkornas Second Hand i Götene firar i år sitt 20 de, Lördagen den 17 Aug. Det stort pådrag med Artister av olika slag i scenvagnen och olika aktiviteter runt om lokalen och inne i butiken. Rubens karusell var engagerad och med vädrets bästa sida måste det hela ha tett sig som just den succé som man önskat sig. Nåväl inte var där tusentals människor men ganska många hundra och gått om karusellunderlag tycker vi nog. 
Rubens lite krassare policy där vi undanber oss dessa gratis körningar som det tidigare varit tal om när det vart lokal medverkan ser inte ut att menligt påverkat engagemangen. Det var den andra betalda körningen inom Götene kommun i år.
Vi har annars legat lågt även med Karusell körningar detta år med av olika anledningar, och har nu vidare bara lovat Allmogemarknad i Jönköping 2 söndagen i september.

Hur vi gör nästkommande år är inte bestämt, men karusell vevandet det är ju en väldigt trevlig aktivitet och uppskattad, så det är allt svårt att säga nej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar